Multiservice med mange års erfaring!

Anlæg af have for private og erhverv

Anlæg af have er et af vores mange specialer, når det kommer til at varetage haveservice for private og erhverv. Hos SLP Multiservice kører vi i Assens, Faaborg og på hele Fyn, hvor vi som anlægsgartner tilbyder at anlægge en helt ny have samt andet anlæg, du end må ønske.

Har du ikke den have, du gerne vil have, rådgiver vi dig gerne om dine mange muligheder. Det kan være svært at se skoven for bare træer, men vi hjælper med at danne et overbliksbillede og rådgiver dig om, hvordan det hele kan se ud med planter, belægning og anlæg af sø og meget andet.

Få professionel hjælp til anlæg af have

Det kan for mange virke som en uoverkommelig opgave at anlægge ny have. Vi tilbyder anlæg af have til en konkurrencedygtig pris, hvor du naturligvis selv bestemmer, hvordan det hele skal se, og hvilke planter og blomster, din have skal prydes med. Vil du have professionel hjælp til haveservice, er vi det helt rigtige sted for dig.

Med fokus på kvalitet i ethvert henseende, når det drejer som om anlæg og have, er du sikret et godt resultat, der lever op til dine forventninger. Vores erfarne anlægsgartnere har gennem mange år anlagt have, hvorfor vi kan også kan sørge for, at du får det præcis, som du vil have det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du anlæg af have på en gammel grund, eller skal du måske bygge helt nyt og skal have etableret en have fra bunden, er det bestemt en opgave for os. Du skal være velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser samt hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os på telefon 40 42 03 05 eller skriv en e-mail til os på kontakt@slpmultiservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Brug for hjælp?

Følg os på Facebook​

Om firmaet​

​SLP Multiservice ApS

​CVR: 39678543