Multiservice med mange års erfaring!

Brolægger med mange års erfaring

Har du brug for en kompetent brolægger i Assens, Faaborg eller andre steder på Fyn, er vi hos SLP Multiservice et professionelt multiservicefirma, der servicerer både private og erhverv. Det kan være, du har planer om at få lagt nye fliser i indkørslen, eller der skal ny belægning på terrassen.

Som brolægger har vi mange års erfaring. Vi har indgående kendskab til, hvordan vi skaber et flot resultat, der holder i mange år. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du får brug for professionel brolægning i høj kvalitet til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Kvalitets- og detaljeorienteret brolægger

Der kan være mange årsager til, at man har brug for en kompetent brolægger. Det kan være i forbindelse med anlæg af ny indkørsel og terrasse ved nybyg, men det kan også være ved udskiftning, hvis du eksempel bor i et ældre hus, hvor der aldrig er blevet gjort noget ved den gamle belægning.

Det er vigtigt at sikre sig, at kvaliteten af håndværket er i orden. Belægningen skal ligge lige, og tæt samt at der skal vibreres grundigt for at skabe det bedst mulige fundament, der ikke skrider. Regn og andet uvejr kan være en prøvelse, men vi sørger for, at alt ligger perfekt, så du får et nydeligt resultat, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning

Er du interesseret i at høre, hvad vi som brolægger kan gøre for dig, skal du være velkommen til at kontakte os for priser og tilbud. Vi kommer også gerne helt uforpligtende ud og ser på din opgave. Tag kontakt til os på telefon 40 42 03 05 eller på kontakt@slpmultiservice.dk.

Brug for hjælp?

Følg os på Facebook​

Om firmaet​

​SLP Multiservice ApS

​CVR: 39678543